Huurbeheer

Verhuurbeheer

Huurbeheer in een notendop

Verhuurbeheer kan complex en tijdrovend zijn voor verhuurders. Daarom zorgen wij voor alle aspecten van het verhuren van je woning, zodat jij dat niet hoeft te doen. Ons ervaren en deskundige team beheert je woning efficiënt en professioneel, net zoals we dat bij onszelf doen.

Onze diensten voor huurbeheer omvatten het vinden van betrouwbare, kredietwaardige huurders, het vaststellen van de optimale huurprijs in overeenstemming met de huidige markt, het opstellen van huurovereenkomsten die voldoen aan de huidige wetgeving en het afhandelen van eventuele problemen of reparaties.

Als verhuurder kun je er zeker van zijn dat wij zorgen voor het regelmatige onderhoud van je woning, het beheer van de huurprijzen en lasten en periodieke inspecties om ervoor te zorgen dat het goed wordt onderhouden en dat de huurders met respect worden behandeld. We begrijpen dat elke verhuurder specifieke behoeften heeft en daarom bieden we diensten op maat. Of je nu op zoek bent naar het volledige beheer van je woning of naar eenmalige assistentie, wij passen ons aan jouw wensen aan. Ons doel is om je volledige gemoedsrust te geven door je te ontzorgen bij het verhuren van je woning.

Administratief beheer

Wij beheren alle administratieve aspecten: huur, registratie, verzekering, inventaris van inrichting, huurgarantie, enz.

Financieel beheer

Huurbeheer, indexering, betalingsherinneringen, servicekostenoverzichten, huurwaardering, enz.

Technisch beheer

We beheren technische aspecten zoals onderhoud, huurschade, claims, renovaties en kleine onderhoudswerkzaamheden.

Juridisch beheer

Controleren van juridische clausules, juridisch advies, aangetekende brieven, ingebrekestellingen, enz.
Klanttevredenheid
94%
Bezettingsgraad
91%
Betaalde huur
98%

Ontdek onze tarieven en pakketten

Ontdek onze verschillende pakketten en tarieven, afgestemd op jouw behoeften. Vanaf €25 per maand incl. btw

Specialist sinds 1999

Lees meer over onze diensten.

We bieden diensten op maat om te voldoen aan jouw behoeften als verhuurder.

Video afspelen