MAKELAAR

Uw makelaar

Stedelijke legende

Een makelaar kost te veel en is alleen geïnteresseerd in zijn commissie!

Het is begrijpelijk dat sommige mensen huiverig zijn om een lokale, gevestigde makelaar in de arm te nemen vanwege de makelaarskosten die hieraan verbonden zijn. Het is echter essentieel om de potentiële financiële voordelen in overweging te nemen die deze kosten ruimschoots kunnen compenseren.

Alain Braem

Je plaatselijke makelaar

Expert et agent immobilier agréé à Wezembeek-Oppem

“Een kwalitatieve, lokale service bieden”.

Als inwoner van Wezembeek-Oppem met bijna 25 jaar ervaring in de vastgoedsector, wil ik mijn ervaring graag ter beschikking stellen van iedereen. Elk dossier wordt op een persoonlijke, bevoorrechte en professionele manier behandeld, met empathie en altijd met de glimlach.

Omdat elk vastgoedproject uniek is, pas ik me aan jouw behoeften en verwachtingen aan. Mijn diensten en tools zijn afgestemd op jouw verwachtingen en jouw project. Of je nu je eigendom wilt verkopen, verhuren of beheren, of een waardebepaling, coaching op maat of expertise nodig hebt, mijn vaardigheden staan tot je beschikking!

Alain BRAEM

De toegevoegde waarde van een lokale makelaar.

Expertise in prijsbepaling: Een lokale makelaar kent de lokale markt door en door en kan je helpen de optimale verkoopprijs voor je woning te bepalen. Dit maximaliseert je rendement op investering en kan zelfs de makelaarskosten dekken door een hogere verkoopprijs.

Professionele onderhandeling: Onze lokale makelaars zijn deskundige onderhandelaars, zodat je de beste prijs voor je woning krijgt, lagere biedingen kunt vermijden en de waarde van je woning kunt behouden of verhogen.

Gerichte marketing: Met een goed gevestigd netwerk van contacten kunnen onze makelaars je woning promoten bij kopers die al geïnteresseerd zijn in het gebied, waardoor de verkoop sneller verloopt en je gegarandeerd een betere prijs krijgt.

Kostbare fouten vermijden: Dankzij hun kennis van de lokale wetgeving kunnen onze makelaars je behoeden voor kostbare fouten en juridische complicaties, waardoor je extra kosten kunt vermijden.

Tijdmanagement: Laat alle fasen van het verkoopproces aan ons over om je tijd en energie te besparen, zodat jij je kunt concentreren op andere aspecten van je leven, vooral als je een fulltime baan of andere verplichtingen hebt.

 

Een vastgoedexpert in Wezembeek-Oppem?

Actief sinds 1999 in Brussel en omgeving.