VASTGOEDCOACH

Vastgoedcoach

Vastgoedcoach

wat is het?

Een vastgoedcoach is een professional die advies en persoonlijke ondersteuning biedt aan mensen die willen investeren in vastgoed of die specifieke vastgoedprojecten in gedachten hebben. De rol van de vastgoedcoach bestaat erin klanten te begeleiden doorheen het hele proces, van de initiële beslissing tot de voltooiing van hun project.

Onze rol

Advies en begeleiding

De vastgoedcoach helpt zijn klanten om hun vastgoeddoelstellingen te definiëren en een strategie op te stellen die is afgestemd op hun persoonlijke en financiële situatie.

Marktanalyse

De vastgoedcoach doet diepgaand onderzoek naar de lokale vastgoedmarkt en krijgt zo een grondig inzicht in de markt.

Ondersteuning bij besluitvorming

Afhankelijk van de behoeften en doelstellingen van hun klanten kunnen vastgoedcoaches hen adviseren over het kopen, verkopen of huren van een woning. Ze helpen hen weloverwogen beslissingen te nemen door de voor- en nadelen van elke optie in overweging te nemen.

Ondersteuning

Vastgoedcoaches werken nauw samen met hun klanten en helpen hen om mogelijke obstakels te overwinnen, risico’s in te schatten en problemen op te lossen die zich kunnen voordoen tijdens het vastgoedproces.

Professioneel netwerk

Een gevestigde vastgoedcoach heeft toegang tot een uitgebreid netwerk van vastgoedprofessionals, zoals agenten, makelaars, kredietverstrekkers en aannemers. Hij of zij kan betrouwbare contacten aanbevelen om transacties en administratieve procedures te vergemakkelijken.

Advies over al uw vastgoedprojecten.

Uw coach – Alain BRAEM
0475/297.564 – hello@immo-wezembeek.be

Eerste gratis afspraak voor huiseigenaren bij

Wezembeek-Oppem

Gesprek bij de te verkopen of te verhuren woning: onder begeleiding van de coach bezoek je de woning die je op de markt wilt brengen. Een gesprek van +/- 1 uur, waarbij je alle basisinformatie krijgt die je nodig hebt om de verschillende stappen te starten. Samen bestuderen jullie de mogelijkheden en haalbaarheid van het project, gebaseerd op de huidige situatie van de vastgoedmarkt.