VERKOOP

Verkopen tegen de beste prijs

We passen ons aan uw project aan

Omdat de verkoop van een woning een cruciale stap in het leven is, doen we er alles aan om je project te verwezenlijken. Door te luisteren, ons in te leven, begrip te tonen en tijd te investeren, kunnen we je eigendom onder de beste voorwaarden en tegen de beste prijs verkopen. Heb je een vastgoedproject in gedachten? Laten we het bespreken en het realiseren! Ons advies en onze schattingen zijn gratis en vrijblijvend.

Onze methode

Ondersteuning van A tot Z De beste tools op de markt

Schatting en haalbaarheidsanalyse

Onze expert bezoekt je woning, voert een volledige opmeting uit en onderzoekt de technische en bouwkundige elementen. Samen analyseren we de markt, vergelijken we je woning en nemen we de beste beslissing voor jou.

 

 

Verkoopdossier en certificaten

Omdat een succesvolle verkoop altijd begint met een volledig dossier. Samen verzamelen we alle wettelijke documenten (eigendomsbewijzen, plannen, RC) en bestellen we alle verplichte certificaten (PEB – elektriciteit, stedenbouwkundige informatie, enz.) Indien nodig kunnen we ook offertes maken voor isolatie, elektrische conformiteit, vervanging van de verwarmingsketel, enz.)

Richting en marketing

Om voor de beste prijs te verkopen, moet je gezien worden en goed gezien worden. We hebben de plicht om je woning in het best mogelijke licht te presenteren. Om dit te doen, maken we een professionele fotoreportage, gebruiken we home staging technieken, video’s, 2D plannen, enz. We geven een sneak preview van je woning aan onze kandidaat-kopers (meer dan 12.000 wachtenden) en vervolgens plaatsen we de advertentie op sociale netwerken en op de grootste Belgische vastgoedportalen, enz,

Bezoeken en onderhandelingen

Je makelaar zal de bezoeken op een professionele en individuele manier uitvoeren. Hij of zij beantwoordt alle vragen van potentiële kopers, verzamelt aanbiedingen en onderhandelt hierover op een optimale en professionele manier. Al onze makelaars zijn getraind in verkoop- en onderhandelingstechnieken om je de beste resultaten te garanderen.

Compromis en akte

Je makelaar begeleidt je door het hele verkoopproces. Met de hulp van je notaris zal hij of zij je helpen bij het opstellen van de voorlopige koopovereenkomst en zorgen voor een regelmatige follow-up tot aan de definitieve koopakte. Hij helpt je ook bij de meteroverdracht, het overhandigen van de sleutels, enz,

Sponsoring

Was je tevreden over onze diensten? Heb je je woning met een gerust hart verkocht en de beste prijs gekregen? Verwijs een vriend door en geef hem of haar 21% korting op onze verkoop- en verhuurkosten. De promotiecode zal je naam en het adres van je verkochte woning zijn. We helpen je vrienden graag met hun vastgoedprojecten.

Een vastgoedproject?

Neem contact op met uw persoonlijke makelaar