HUREN

Huur met een gerust hart

Probleemloos huren

Profiteer van onze 20 jaar ervaring in verhuur en vastgoedbeheer om je de best mogelijke service te bieden. Omdat het verhuren van je eigendom een grote verbintenis is, kunnen we je helpen met elk aspect van het proces. Professionele fotoreportage, verzamelen van wettelijke documenten en certificaten, gerichte reclame, bezoeken, keuze van de huurder, opstellen van het huurcontract, bewaking van de huurgarantie, organisatie van de ingangsinspectie, registratie en overhandiging van de sleutels. En tijdens de hele huurperiode kunt u gebruikmaken van onze juridische hotline voor deskundig advies. En ondersteuning bij het jaarlijks indexeren van de huur en het berekenen van de servicekosten.

Wezembeek-Oppem

Verhuren

Voorbereiding

Een woning verhuren kan niet worden geïmproviseerd. Vanaf het eerste gesprek controleren we of alles klaar is om de huurder te verwelkomen. Een volledig dossier, een geldig Energie Prestatie Certificaat (EPB), een rookmelder, elektrische conformiteit, dat de woning voldoet aan de woningwet en een paar praktische tips om het huren en beheren van de woning makkelijker te maken.

Staging en marketing

Je woning in het beste licht presenteren is essentieel voor de verhuur en het aantrekken van potentiële huurders. Wij zorgen voor een professionele fotoreportage, een volledige opmeting en een overzicht van alle technische en structurele aspecten. Potentiële huurders krijgen een gedetailleerde beschrijving met alle details die ze nodig hebben.

Bezoeken en aanvragen

Je makelaar zal op individuele basis bezoeken aan je woning organiseren en uitvoeren. Hij of zij verzamelt de verschillende aanvragen van potentiële huurders en analyseert ze samen met jou. Zodra je een beslissing hebt genomen, beginnen we met het opstellen van het huurcontract.

Lease en administratie

Zodra de huurder is gevonden, stelt je makelaar de huurovereenkomst op. Een huurovereenkomst die voldoet aan en up-to-date is met de nieuwe regelgeving. Hij of zij zal je ook helpen bij het organiseren van een deskundige inventarisatie van de inrichting (of een minnelijke schikking), de nodige stappen ondernemen om een huurwaarborg op te stellen, de sleutels overhandigen, een huurdersaansprakelijkheidsverzekering afsluiten en de meters opnemen.

Een goed idee

Huurbeheer

Heb je al gehoord van de rental management service? Een unieke service die uw huurder voor u beheert. Wij beheren alle administratieve, financiële, technische en juridische aspecten voor je. Zorgeloos eigendom en gemoedsrust.

Huren

Neem contact op met je persoonlijke makelaar voor gratis advies!

Waarom je woning verhuren aan een professional?

Een makelaar kan een aantal voordelen bieden bij het verhuren van een woning. Hier zijn enkele van de meest voorkomende voordelen:

Professionele expertise: Je persoonlijke makelaar heeft een grondige kennis van de vastgoedmarkt, inclusief de huidige trends, huurprijzen en gewilde buurten. Hun expertise kan je helpen weloverwogen beslissingen te nemen en tegen de beste voorwaarden te verhuren.

Zoeken en selecteren van een woning: Je persoonlijke makelaar kan grondig onderzoek doen om woningen te vinden die aan je specifieke criteria voldoen. Ze kunnen je tijd besparen door de opties te filteren en je alleen die eigendommen voor te stellen die het beste aan je behoeften voldoen.

Gemoedsrust: makelaars voorzien je van sollicitaties van potentiële huurders.

Toegang tot een professioneel netwerk: makelaars hebben vaak toegang tot een uitgebreid professioneel netwerk dat nuttig kan zijn (verhuizingen, vastgoedjagers, ambassades, enz.) bij het verhuren van je woning. Ze kunnen ook professionals aanbevelen zoals landmeters (inventaris van de inrichting), EPB-certificeerders, verzekeraars, fotografen, enz.

Administratieve formaliteiten afhandelen: Een woning verhuren brengt heel wat papierwerk en administratieve formaliteiten met zich mee. Een persoonlijke makelaar kan je helpen bij deze processen en ervoor zorgen dat al het nodige papierwerk correct en op tijd wordt ingevuld. Up-to-date huurcontract hoofdverblijfplaats, inventaris van inrichting, meteroverdracht, huurwaarborg, huuraansprakelijkheid, PEB, elektrische conformiteit, enz.

Persoonlijk advies: Een persoonlijke makelaar kan je advies geven dat is afgestemd op jouw specifieke situatie. Hij begrijpt jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Ze helpen je door het hele verhuurproces, tot en met de registratie van het huurcontract.

De beste moderne en doeltreffende tools: je persoonlijke makelaar biedt je de beste tools om je woning in het beste licht te presenteren: professionele fotoreportage met retouche, relevante en gerichte rubrieksadvertenties, de productie van een gedetailleerde verhuurbrochure, enz. Kortom, alle moderne hulpmiddelen die je nodig hebt om je woning in het best mogelijke licht te presenteren en een maximaal aantal kandidaat-huurders aan te trekken.

Het is belangrijk om op te merken dat de voordelen kunnen variëren afhankelijk van je persoonlijke makelaar en zijn of haar vaardigheden. Het is daarom essentieel om een gekwalificeerde en ervaren makelaar te kiezen om maximaal te profiteren van hun diensten.